Aktuellt

Vernissage Anglais 20110113 kl 17.00-20.00

 

(re)cycle´d

 

Nytt liv.

Konstnärsgruppen De12 tar tillvara diverse avfall som får förnyat förtroende. Recycling is the name of the game. Stål, glas plast, kartong, skisser, tankar, idéer, färger och former får snart nytt liv i skulpturer, målningar och fotografier i foajé och trapphus på Scandic Anglais, Stockholm

Vernissage.

Ta tag i ditt miljöansvar och stig in på Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23, torsdagen 13 januari 17.00 – 20.00 och njut av De12:s konstverk. Vernissage-priser på vin och öl råder i hotellets barer under kvällen (kodord De12). Ett antal spektakulära upptåg och happenings iscensätts i folkvimlet under kvällen (allt kan hända, och gör det också!). Vi stänger inte ner utställningen förrän söndagen 30 januari.  

Välkomna och välkomna igen!